La Nordica ROSA XXL 5.0 - PETRA fatüzelésű tűzhely (11 kW)

1.265.000 Ft
Menny.:
db
Prémium fatüzelésű sparhelt A+ energiahatékonysággal. Ez a kiemelkedő minőségű eszköz minimálisra csökkenti a CO2-kibocsátást és a hőveszteséget, alacsony tüzelőanyag-fogyasztás mellett 87,3%-os hatásfokkal működik. Az osztrák szabványok szerint bemért kandallónál különös figyelmet fordítottak az utóégetési rendszer hatékonyságára és az égési levegő precíz szabályozhatóságára.

Gyártó: LaNordica-Extraflame

Leírás

ROSA XXL 5.0 - PETRA
 


A+
Energia hatékonyság
  11 kW
Maximális névleges teljesítmény
  315 m³
Maximálisan fűthető
  2,85 kg/h
Tüzelőanyag fogyasztás


Jellemzők:

  • Csiszolt, szürke színű természetes kőlap oldalsó és elülső burkolati
  • Hosszú élettartamú polírozott öntöttvas ajtók és elülső oldali szerkezet elemek
  • Kétrétegű üvegezésű öntöttvas tűztér ajtó
  • Polírozott öntöttvas felső tűzhely keret és főzőlap
  • Nagyméretű lángtér, magas hőtároló képességű, egyedi összetételű samott belső lángtér burkolattal
  • Nagyméretű beépített sütő 78 liter űrtartalommal, zománcozott belső felülettel és krómozott sütőráccsal
  • Alsó fa tároló fiók
  • Külső égési levegő csatlakoztatási lehetőség
  • Primer/szekunder/tercier égési levegő szabályozás és füstgáz utánégetés
  • Felső és hátulsó oldali füstgáz csatlakoztatási lehetőség
  • Kerámia üveg ajtó, 750°C-ig hőálló, légfüggöny rendszerű automatikus belső felület tisztítással
     
Image 2

Üvegkerámia

Az üvegkerámia felület kiváló minőséget és biztonságot nyújt, ezért a La Nordica-Extraflame továbbra is elkötelezett a tartós, magas hőállóságú anyag alkalmazása mellett. Az üvegkerámiának szinte nulla a hőtágulási együtthatója a hagyományos üveggel szemben, így nem deformálódik felmelegedéskor.

Paraméterek

Átlagos kémény huzat igény 12 Pa
Tüzelőanyag fogyasztás 2,3 kg/h
Szélesség 1074 mm
Magasság 861 mm
Mélység 669 mm
Maximális névleges teljesítmény 11 kW
Hatásfok 85 %
Nettó tömeg 275 kg
Füstgáz csatlakozás átmérő 150 mm
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.